Candy Crush Cheat: Level 102

Candy Crush Saga level 102 is een ingrediënten level met een aantal gaten in het speelbord en onze vervelende chocolade vriend. De onderstaande moeten je helpen bij het voltooien van level 102.

In een ingrediënten level is het de bedoeling dat je het fruit naar beneden gaat spelen. Richt je daarom op de ingrediënten en niet naar interessante combo’s die je eigenlijk niet helpen.

Als de chocolade de onderkant van het level bereikt dan weet je dat het level erop zit. Hou daarom de locatie van de chocola in de gaten. Chocolade verspreidt zich alleen wanneer je niet een stuk chocolade verwijderd in je vorige beurt. Plan daarom je stappen goed, zodat je de chocolade uit het level kan laten verwijderen.

De bommen zijn een ander probleem. Probeer deze zo spoedig mogelijk te verwijderen. Mijn advies is dit binnen de eerste paar beurten te doen. Normaal gesproken krijg je slechts één mogelijk om een bom onschadelijk te maken.

Het volgende ingrediënt valt op het speelbord waar de ander ervan af is gegaan. Gebruik deze mogelijkheid dan ook om jezelf een voordeel te verschaffen.

Onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters voor slechts €6,99 €3,99

Laat een reactie achter?