Candy Crush Cheat: Onbeperkte levens, spreuken & boosters

Tijdens het spelen van Candy Crush Saga is het belangrijkste om te beschikken over een zo hoog aantal mogelijk levens, zodat je niet na een aantal beurten hoeft te wachten. Normaal gesproken krijgen spelers in Candy Crush Saga in totaal vijf levens bij de start van het spel. Bij iedere beurt dat je het level niet weet te behalen wordt er een leven verbruikt. Deze levens worden weer aangevuld na ongeveer een half uur. Spelers kunnen er in die tijd voor kiezen om er levens bij te komen, te wachten of vrienden inschakelen voor een donatie. Het goede nieuws is dat onze Candy Crush Cheat ervoor zorgt dat je Candy Crush eindeloos kan spelen dankzij een onbeperkt aantal boosters, spreuken en natuurlijk levens.

Onbeperkt aantal levens!

Onbeperkt aantal levens, spreuken & boosters!

Koop de Candy Crush Saga Cheat voor de PC, nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99 De game is volgens velen zo verslavend en daardoor zien we veel mensen een hoop geld uitgeven, maar dankzij onze cheat hoef je slechts een eenmalig bedrag te investeren voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters. Voordat we echter verder gaan willen we je op een juiste manier informeren wat onze Candy Crush Cheat nou voor jou kan betekenen. Wij raden iedereen dan ook aan om goed onderzoek te plegen voordat je zomaar wat aanschaft, zonder te weten wat je daadwerkelijk koopt. De Candy Crush Cheat die wij aanbieden werkt namelijk alleen op de PC & Mac. Wij maken geen loze beloftes dat de cheat gaat werken op je smartphone, tablet of welk ander apparaat dan ook.

Toch zijn er wel een aantal oplossingen om door te kunnen blijven spelen op je smartphone of tablet, want door de tijd in het instellingen menu naar voren te zetten ontvang je direct nieuwe levens, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen of te wachten. Deze oplossing is getest op de iPhone en iPad, maar werkt mogelijk ook voor Android, hoewel we dit niet met zekerheid kunnen zeggen.

Een andere Candy Crush tips heeft te maken met het aanschaffen van boosters door middel van Facebook credits. Helaas moet er voor deze credits met geld worden betaald in plaats van dat het gratis is zoals met onze Candy Crush Cheat. Met onze Candy Crush Cheat is het kinderlijk eenvoudig om voor nul euro te beschikken over een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters.

De Candy Crush Cheat gaat ervoor zorgen dat je 5 extra beurten per speelbeurt krijgt, maar daarnaast kun je met lollyhamer de meest moeilijke snoepjes wegspelen, zonder dat je daarvoor een beurt hoeft te gebruiken. In de praktijk betekent dit in principe dat je een leven kan uitspelen zonder ook maar een beurt te gebruiken. Toch raden we je aan om het spel wat tactischer te spelen, door de snoepjes zo neer te leggen dat je een groot aantal kleurenbommen gaat creëren, die je later weer met elkaar laat verbinden.

Het spelen van Candy Crush is met deze Cheat nog nooit zo makkelijk en leuk geweest, en je vrienden zullen zich afvragen hoe het in vredensaam mogelijk is dat jij in elk level drie sterren hebt behaald en score hebt staan die soms wel twee tot drie keer zo hoog is.

Zit je dus vast of wil je je vrienden verslaan? Gebruik dan onze Candy Crush Cheat voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters voor ongekende en indrukwekkende scores.

Koop de Candy Crush Saga Cheat voor de PC, nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99

Laat een reactie achter?