Candy Crush Hacks & Cheats

Candy Crush Saga is na FarmVille de volgende Facebook die viraal is gegaan. Momenteel is het zowel de populairste als de meest verslavende game op Facebook en smartphones/tablets, zo neemt de game al enkele maanden de topposities in van de App Store en Google Play Store. De game bestaat uit een grote puzzel die de speler meeneemt op een avontuur. In totaal zijn er meer dan 300 levels die de speler steeds meer uit beginnen te dagen, maar daar kan ook de nodige frustraties bij komen kijken. Toch blijft de game op (bijna) alle momenten leuk om te spelen, vooral omdat de game ook enkele verassingen kent gedurende de voortgang. Daarnaast kan Candy Crush Saga alleen of met vrienden worden gespeeld, waardoor je al snel levels meerdere malen gaat spelen om de score van je vrienden te verbeteren.

Onze Candy Crush Saga Hack zorgt voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters!

Onze Candy Crush Saga Hack zorgt voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters!

Om progressie te boeken in Candy Crush Saga zijn er een aantal hulpmiddelen benodigd die spelers helpen om levels sneller te voltooien. Deze hulpmiddelen bestaan uit levens, boosters, spreuken, lolly hamers en nog een hoop meer. De hamer is volgens de statistieken het meest gebruikt hulpmiddel om de snoepjes in de wereld weg te slaan, en snel progressie te boeken in de game. Bij de start krijgen spelers echter slechts de beschikking over drie lolly’s, wat in de praktijk betekent dat ze moeten worden aangeschaft nadat ze alle drie zijn gebruikt. Deze lolly’s kunnen per drie worden aangeschaft door middel van Facebook credits – ook wel beter bekend als echt geld – en helpen de spelers door de moeilijkste levels heen.

Ondanks deze hulpmiddelen blijven spelers van Candy Crush Saga op zoek naar tools om ze sneller van het ene naar het andere level heen te helpen. De beste methode om dit op een snelle manier voor elkaar te krijgen is met Canddy Crush Saga Hack, die spelers kunnen voorzien van een onbeperkt aantal lolly hamers. Er zijn een aantal manier waarop Candy Crush fans in bezit kunnen komen van een onbeperkt aantal lolly’s via het internet, en de door ons ontwikkelde methode werkt zowel op de PC.

Voordelen Candy Crush Saga Cheat

  • Nu beschikbaar. Omdat de servers van Candy Crush Saga onbeveiligd zijn is het eenvoudig om de firewall te omzeilen, en cheats uit te voeren in Candy Crush.
  • Onbeperkt aantal levens, spreuken, boosters en lolly’s in Candy Crush. Met onze Candy Crush cheat krijg je onbeperkt toegang tot extra Candy Crush Saga levens en lolly’s zonder problemen. Nooit meer extra geld uitgeven dus aan Facebook credits!
  • Niet detecteerbaar. Onze Candy Crush Saga Hack is niet detecteerbaar, maak je dus niet druk over een ban!
  • Eenvoudig te gebruiken. Onze Candy Crush Saga Cheat kan door iedereen worden gebruikt. Je bent hiervoor geen computervaardigheden nodig of een opleiding bij NASA.
  • Dagelijkse updates & ondersteuning. Wij leveren na betalen volledige ondersteuning en brengen updates zo spoedig mogelijk uit.

Candy Crush Saga Hack is een applicatie die kan worden aangeschaft op een groot aantal websites. Het merendeel van deze websites tonen informatie en tips over de game, en vaak tonen ze een manier om een onbeperkt aantal lolly’s te verkrijgen. Helaas zijn we erachter gekomen dat sites als deze vaak virussen aan de software toevoegen, die voor veel (financiële) problemen kan veroorzaken. Onze applicatie is volledig schoon en door enkele respectabele virusscanner gecontroleerd.

In de afgelopen maanden is Candy Crush Saga op het internet een steeds populairder zoekwoord geworden, en dit resulteert helaas in veel gevallen ook in meer malafide webmasters. Wij bieden bij de Candy Crush Cheat/Hack volledige ondersteuning na het afronden van de betaling.

In het algemeen is Candy Crush Saga Hack een geweldige tool om toegang te krijgen tot een onbeperkt aantal lolly’s en levels. De uitdaging blijft echter om het spel natuurlijk op een zo normaal mogelijke manier te spelen, zonder dat de cheat/hack het werk voor je gaat doen. Succes!

Koop de Candy Crush Saga Hack nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99

Laat een reactie achter?