Candy Crush Saga Cheat: Onbeperkte Levens

Het is geen schande om verslaafd te zijn aan Candy Crush Saga. Eerder toonden we je al hoe je met onze Candy Crush Cheat goedkoop kan zorgen voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters, maar helaas werkt deze oplossing alleen op de PC. Vandaag hebben we goed nieuws, want er is ook een oplossing om een onbeperkt aantal levens op je iPhone en iPad te krijgen.

De truc draait erom om Candy Crush te laten denken dat je op een ander moment speelt dan je eigenlijk doet. Op de iPhone en iPad open je het instellingen scherm en selecteer je algemeen, scrol daarna naar beneden en selecteer tijd en datum. Zorg ervoor dat het automatisch instellen van de tijd is uitgeschakeld en zet de klok enkele uren naar voren. Ga terug naar Candy Crush en geniet van je extra levens.

Zonder de Candy Crush Cheat moet je normaal gesproken 30 minuten wachten, je vrienden smeken voor extra levens of iets minder dan een euro betalen voor een extra leven in Candy Crush. Maar nu hoef je slechts alleen de tijd te veranderen om weer verder te kunnen gaan, vergeet echter niet om de tijd weer terug te zetten, zodat je niet te laat komt op je werk of een afspraak mist.

Koop de Candy Crush Saga Hack voor de PC, nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99

Reacties

  1. Pingback: Candy Crush Cheat: Onbeperkte levens, spreuken & boosters

Laat een reactie achter?