Candy Crush Saga Cheats

rsz_candy_crushCandy Crush Saga is een populaire webgame die op 12 april 2012 werd uitgebracht voor het sociale netwerk Facebook. Een half jaar later, op 14 november, werd Candy Crush Saga ook uitgebracht voor zowel iOS & Android smartphones en tablets. Het succes is ongekend en Candy Crush Saga is sinds maart 2013 de populairste game ooit op Facebook, met in totaal bijna 46 miljoen spelers.

Candy Crush Saga
De gameplay lijkt veel op dat van games zoals Bejeweled. Spelers moeten snoepjes met elkaar combineren en deze rijen moeten bestaan uit een minimum van drie. Het speelbord bestaat uit een aantal verschillende snoepjes, en in de latere levels worden er ook enkele obstakels toegevoegd. Combinaties in Candy Crush Saga kunnen alleen horizontaal of verticaal worden gemaakt, en deze kunnen bestaan uit 3, 4 of 5 gecombineerde snoepjes.

Levels in Candy Crush Saga
Candy Crush Saga bestaat uit verschillende werelden en levels, ieder level heeft zijn eigen doelstelling. In bepaalde levels zul je ingrediënten naar beneden moeten spelen, gelei van de snoepjes laten verdwijnen of een bepaalde score moeten behalen. Momenteel telt de Facebook versie van Candy Crush Saga 455 levels, en vaak worden er per maand een aantal nieuwe levels aan toegevoegd. De versies voor de smartphone en tablet bedragen momenteel nog 410 levels. Na het behalen van een bepaald aantal levels zal je een nieuw gedeelte betreden, echter moet je hiervoor betalen of je vrienden vragen om verder te mogen spelen.

Levens in Candy Crush Saga
Spelers krijgen een maximum van vijf levens. Om een level te voltooien moet je op dat moment in het bezit zijn van minimaal 1 leven. Op het moment dat het level niet succesvol wordt voltooid, zal er een leven worden afgenomen. Een nieuw leven wordt automatisch weer toegevoegd naar elke 30 minuten, net zolang totdat je het maximum van vijf hebt bereikt. Spelers kunnen op Facebook zijn of haar vrienden vragen voor een extra leven. Een andere mogelijkheid is om onze Candy Crush Cheat te gebruiken voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters. Op de smartphone en tablet kan daarnaast de tijd vooruit worden gezet, hou er echter wel rekening mee dat je na het herstellen van de tijd een stuk langer moet wachten.

Zit je vast? Koop nu onze Candy Crush Cheat voor een onbeperkt aantal levens, spreuken & boosters! Nu slechts: €6,99 €3,99

Speciale snoepjes
Speciale snoepjes worden gecreëerd wanneer je vier of meer snoepjes van dezelfde kleur met elkaar combineert. Deze speciale snoepjes hebben een speciaal effect, zo kunnen soms gehele rijen in één klap verwijderen. In Candy Crush Saga vindt je gestreepte snoepjes die een rij of snoepjes verwijderen, ingepakte snoepjes die alle omringende snoepjes laat ontploffen en de krachtige kleurenbom die alle snoepjes met de gecombineerde kleur laat verwijderen.

Deze speciale snoepjes kunnen ook met elkaar worden gecombineerd om een nog krachtiger effect te veroorzaken. Je kan twee ingepakte snoepjes met elkaar combineren voor duizenden punten, maar een kleurenbom met een ingepakte snoepje is veruit de krachtigste combinatie.

Obstakels
Hoe verder je komt in Candy Crush Saga des te meer obstakels je gaat tegenkomen. Deze obstakels zijn zoals je begrijpt bedoeld om het leven van jou een stuk lastiger te maken. Zo kom je chocolade tegen dat zich steeds verder uitbreidt wanneer je de stukjes in 1 beurt niet weg speelt en tornado’s die willekeurige plekken op het speelbord kapot maakt.

Boosters
Een booster is een hulpmiddel dat je kan gebruiken om een level te voltooien. Boosters moeten normaal gesproken worden gekocht met geld, maar door middel van onze hack is het ook mogelijk om voor eenmalig bedrag te beschikken over een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters. Je krijgt hierdoor bijvoorbeeld een hamer, die zonder dat je een beurt gebruikt ieder snoepje kan wegslaan en daarnaast krijg je in elk level vijf extra beurten.

Spreuken
In voorgaande versie van Candy Crush Saga was het mogelijk om spreuken te kopen om een level te voltooien, echter waren deze een stuk duurder dan boosters, maar konden ze wel een stuk vaker worden gebruikt. De ontwikkelaar is echter gestopt met de verkoop van deze ‘charms’ sinds 27 juni 2013.

Meer informatie over onze Candy Crush Saga Cheat is hier te vinden.

Zit je vast? Koop nu onze Candy Crush Cheat voor een onbeperkt aantal levens, spreuken & boosters! Nu slechts: €6,99 €3,99

Laat een reactie achter?