Candy Crush Saga: Level 117

Level 117 in Candy Crush is het zevende level in het Pepermunt Paleis. Om dit level te voltooien zal je 1 kers en twee 2 hazelnoten omlaag moeten spelen. Daarnaast moet je een minimale score behalen van 35.000 punten in 40 beurten. Mocht je het level voltooien dan zal gestreept snoep automatisch worden gemaakt voor wat extra punten.

Level_117_strategy

Moeilijkheid

  • Het is lastig om de chocolade en schuimpjes weg te spelen en er zijn veel dode hoeken die al snel een einde kunnen maken aan het level.

Sterren

  • 1 Ster: 35.000 punten
  • 2 Sterren: 70.000 punten
  • 3 Sterren: 105.000 punten

Strategie
Het lastige aan level 117 in Candy Crush Saga is dat er groot aantal dode zones zijn op speelbord. Als een ingredient niet in dit gebied valt zal je zo snel mogelijk moeten proberen om dit te herstellen, voordat het valt in een hoek. Probeer de snoepjes in het midden zo vaak mogelijk te verwijderen. Hierdoor vallen de overige ingredienten sneller naar beneden en in het midden. Om het level nog wat lastiger te maken is er ook chocolade aanwezig. Vergeet daarom niet dat chocolade zich alleen kloont als er geen stukje is weggespeelt in de beurt ervoor. Speel ze één voor één weg, en ze zullen uiteindelijk allemaal verdwijnen.

Laat een reactie achter?