Candy Crush Saga: Level 137

Het twaalfde level in Water Werf is level 137. In dit Candy Crush level moet je in totaal 20.000 punten halen en op zijn minst 1 kers en hazelnoot wegspelen in slechts 18 beurten. Voltooi je het level en heb je nog beurten over dan worden er automatisch gestreepte snoepjes aangemaakt die extra punten genereren.

Level_137_tips

Moeilijkheid

  • Het lastige aan dit level in Candy Crush is dat het enorm verwarrend is. Met bijna 10 paar teleporters op het scherm worden spelers verrast en proberen ze op een willekeurige manier het spel uit te spelen. Er zijn een hoop vallen waardoor de ingredienten vast komen te zitten, en daarna is het eigenlijk al afgelopen. Met slechts 18 beurten is het een hele opgave om de ingrediënten door alle lijnen heen te spelen.

Sterren

  • 1 Ster: 20.000 punten
  • 2 Sterren: 30.000 punten
  • 3 Sterren: 40.000 punten

Strategie
Maak in dit level nog geen gestreepte snoepjes, want daardoor kunnen de ingrediënten in een dode hoek vallen. Als dit gebeurt dan kun je bijna direct het level stoppen, omdat er bijna geen kans bestaat om het snoepje weer naar het midden te krijgen. Maak alleen simpele combinaties in dit levels, zelfs verpakte snoepjes zijn niet aan te raden. Een tip is om de snoepjes te combineren die ver bij de ingrediënten weg liggen.

Laat een reactie achter?