Candy Crush Saga: Level 147

Level 147 is het zevende level in Peperkoek Land. Om dit Candy Crush level te voltooien moet je 52 blokjes gelei wegspelen en op zijn minst 125.000 punten behalen in 50 beurten. De beurten die je na het voltooien overhoudt worden verwerkt door de Drilvisjes voor extra punten.

Level_147

Moeilijkheid

  • Level 147 wordt door vele Candy Crush gamers gehaat, en iets vergelijkbaars zal er gebeuren in level 181. Het speelbord is vrij complex en ziet er vanaf de start al lastig uit. Op het eerste gezicht lijkt het net zoals met de overige lastige levels wel mee te vallen, totdat de bommen letterlijk op je scherm verschijnen. Je krijgt vier bommen op je scherm en met zes kleuren wordt het ongelooflijk lastig om te weg spelen in slechts 15 beurten. Veel pogingen zullen de bommen af laten gaan, en diegene die alle 50 beurten gebruiken hebben waarschijnlijk niet genoeg tijd om al het gelei weg te spelen; in totaal 52 blokjes, terwijl het merendeel ook nog wordt beschermd door lastig te doorgronden blokken. Speciale snoepjes zijn broodnodig, maar met zes kleuren, gaat dat ook een lastig verhaal worden.

Sterren

  • 1 Ster: 125.000 punten
  • 2 Sterren: 190.000 punten
  • 3 Sterren: 230.000 punten

Strategie
Richt je op één kant van het bord. Het helpt om het aantal bommen weg te spelen. Hou het bij de onderkant van het speelbord om zoveel mogelijk combinatie te genereren. Ga alleen naar boven bij een combinatie van vier of vijf snoepjes. Maak zoveel mogelijk speciale snoepjes, vooral de kleurenbommen kunnen je aanzienlijk helpen.

Laat een reactie achter?