Candy Crush Saga: Level 181

Ben je in level 181 aangekomen? Dat betekent dat je alweer in het elfde level bent aangekomen van de zogenoemde Cupcake Circus wereld. Dit level kan worden voltooi door 2 kersen naar beneden te spelen en binnen 50 beurten op zijn minst 20.000 punten te behalen. Mocht je ondanks de moeilijkheidsgraad toch nog een groot aantal levens over hebben, dan kun je een leuke bonus verdienen door de gestreepte snoepjes die aan het einde van het level zullen verschijnen. Level 181 in Candy Crush staat bekend als één van de Hell Cluster levels.

level181

Moeilijkheid
Level 181 in Candy Crush is simpelweg één van de moeilijkste levels in de game, en zeker het lastigste level waarin je ingrediënten naar beneden moet zelfs. Het ontwerp van het level zit vrij eenvoudig in elkaar, waardoor je al snel denkt dat dit een makkie gaat worden. Toch is het level juist zo moeilijk omdat er geen echte methode is om te winnen. Zelfs met kleurenbommen gemengd met gestreepte snoepjes ga je het hier amper redden.

  • De rij met ingrediënten maakt namelijk geen deel uit van het hoofdgedeelte en de enige manier om ze weg te spelen is met gestreept snoep dat horizontaal wordt weggeblazen.
  • Het hoofdgedeelte van het speelbord is niet wijd genoeg om gestreept snoep te maken.

Dit is mogelijk het meest gehate level in Candy Crush. In het merendeel van de YouTube video’s wordt dit level door jan en allemaal vervloekt. Zit je echt vast? Dan raden we je aan om eens te kijken naar onze hack, die je er met het grootste gemak doorheen zal spelen.

Doel

  1. Ster: 20.000 punten
  2. Sterren: 55.000 punten
  3. Sterren: 65.000 punten

Strategie
Er is eigenlijk maar een enkele manier om dit level te voltooien, en dat heeft helaas met geluk te maken. Probeer op het hoofdgedeelte zoveel mogelijk ruimte te maken door horizontale snoepjes te verwijderen. Een ingepakt snoepje is eigenlijk nutteloos of er moet een combo mogelijk zijn met een gestreept snoepje. Een kleurenbom is vooral handig voor het wegspelen van een kleur, zodat je een betere kans maakt om speciale snoepjes en combo’s te maken.

Succes in ieder geval, je zal het nodig hebben!

Laat een reactie achter?