Candy Crush Saga: Level 183

Candy Crush Level 183 is het dertiende level in Cupcake Circus. Het woord ‘Sweet’ zie je verschijnen op het momt dat je twee gelei blokjes hebt weggespeelt en op zijn minst 100.000 punten hebt gehaald in 50 beurten. De drilvisjes zorgen nog voor wat extra punten aan het einde, in het geval dat je nog beurten over hebt tenminste.

level183

Moeilijkheid

  • Plaatsing van de gelei-blokjes
  • De benodigde score is erg hoog, en je bent daarom een perfecte Sugar Crush nodig om dit doel te benaderen.

Doel

  1. Ster: 100.000 punten
  2. Sterren: 120.000 punten
  3. Sterren: 150.000 punten

Strategie
De beste en snelste manier om de blokjes gelei weg te spelen is om een combinatie te maken tussen een gestreept snoepjes en een kleurenbom. De horizontale gestreepte snoepjes zijn bijna onmogelijk zo te plaatsen dat het de eerste rij wegspeelt, een kleurenbom is daarom eigenlijk wel een vereiste.

Een ander lastig obstakel is de hoge score van 100.000 punten die je moet behalen. Zelfs na het behalen van Sugar Crush doen de Drilvisjes vaak niet genoeg om 100.000 punten te behalen. Je moet daarom eigenlijk al het level in 5 tot 10 beurten halen. Een beetje geluk komt daar zeker bij kijken, want zelfs het behalen van het leven in twee beurten is niet in alle gevallen genoeg om slechts 1 ster te halen.


Op iOS en Android apparaten zorgen de Drilvisjes voor meer punten, waardoor de situatie al een stukje makkelijker wordt.

Laat een reactie achter?