Candy Crush Saga: Level 33

Deze tips & cheats voor Candy Crush Level 33 moeten ervoor zorgen dat je eenvoudig het level kan doorlopen. Het level is één van de moeilijkste na de eenvoudige start, maar kan worden voltooid als je goed je stappen plant. Je krijgt helaas slechts een klein aantal beurten, waardoor het bijna onmogelijk is om level 33 te voltooien door alleen drie snoepjes met elkaar te vergelijken.

Het belangrijkste is om je te richten op het creeren van gestreepte snoepjes, vooral omdat je slechts een klein aantal beurten hebt. Deze gestreepte snoepjes kunnen horizontale en verticale lijnen in één klap verwijderen. Daarnaast moet je proberen om combinaties te maken tussen gestreept en ingepakt snap, echter heeft dit ook deels te maken met geluk. Zie je direct al dat de snoepjes niet op een fijne manier liggen, stop dan direct en start het level opnieuw zonder een leven te gebruiken.

Een andere strategie is om ditmaal bovenaan te beginnen. Zorg ervoor dat de combinaties op zijn minst twee snoepjes verwijderen en niet één. Let daarbij ook op of de gestreepte snoepjes horizontaal of verticaal worden verwijderd. Deze laatste tip zal je bij alle levels moeten gebruiken.

Neem daarom vooral je tijd, want elke beurt is er één. Zoek naar mogelijkheden en combinaties die je snel verder kunnen helpen in plaats van elke simpele combinatie te gebruiken. Candy Crush blijft soms geluk, maar met de juiste strategie kom je al een heel eind.

Onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters voor slechts €6,99 €3,99

Reacties

Laat een reactie achter?