Candy Crush Saga: Level 65

Was Candy Crush Saga niet al te moeilijk voor je? Dan ben je waarschijnlijk nog niet aangekomen bij level 65, want in dit nieuwe level wordt het ineens een stuk lastiger. In dit level krijg je namelijk te maken met het obstakel Chocola, en daarnaast zijn alle overige snoepjes ook nog eens omhult met gelei.

Eén van de moeilijkste aspecten van dit level is dat de chocolade blokjes en versleutelde blokjes alleen kunnen worden weggespeelt door drie kleuren in de juiste rij met elkaar te combineren. De reden dat velen vast komen te zitten heeft te maken met de reden dat het soms lastig is om de combinaties te maken in het leven, en de chocolade helpt zeker niet mee.

Het is dan ook verstandig om je eerst te richten om de chocolade weg te spelen, want bij elke beurt zonder chocolade combinatie komt er een nieuw blokje bij en zal het langzaam het speelbord overnemen. Daarnaast moeten we het zoethout ook niet vergeten, want deze zijn geplaatst in moeilijk te bereiken plekken, hoewel het natuurlijk deels te maken heeft met geluk hoe de blokjes vallen.

Onbeperkte levens, spreuken & boosters! Nu slechts eenmalig: €6,99 €3,99

De ideale situatie om Candy Crush Saga level 65 uit te spelen is om alle chocolade en zoethout weg te spelen in ongeveer 10 beurten, zodat je genoeg tijd en ruimte hebt om de rest van het speelbord weg te spelen.

ccrush-level-65

In Candy Crush Saga level 65 moet je moet je een combinatie van drie maken in een kolom die op de bovenstaande afbeelding is omcirkelt. Een advies om level 65 in Candy Crush Saga te behalen is om het level net zolang opnieuw te starten totdat je een aantal snoepjes van dezelfde kleur hebt in deze twee kolommen. Hierdoor verspeel je geen levens en speelt de factor geluk een stuk minder mee.

Daarnaast is het erg belangrijk om te zorgen voor speciale snoepjes. Als je er in slaagt om een kleurenbom te maken en deze combineert met een gestreept snoepje dan speel je bijna direct alle snoepjes weg. Zonder deze speciale snoepjes maak je waarschijnlijk weinig kans om level 65 in Candy Crush Saga uit te spelen.

Duidelijk is in ieder geval wel dat level 65 ervoor is bedoeld om meer levens, spreuken en boosters te verkopen. Wil je daar niet aan mee doen? Bekijk dan eens onze Candy Crush Cheat voor een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters.

Laat een reactie achter?