Candy Crush Saga: Level 70

Eindelijk aangekomen bij Candy Crush Saga level 70 en kom je maar niet verder? In deze korte tutorial gaan we je proberen te helpen om level 70 toch te voltooien, ondanks de aanwezige chocolade die aanwezig is om je leven en portemonnee een stukje zuurder te maken.

De bedoeling in level 70 is om de chocolade weg te spelen door zoveel mogelijk combinaties te maken. Gebruik de onderstaande tips dan ook om je kansen te verhogen.

Begin aan de linkerkant van het speelbord en zoek voor combinaties van vier snoepjes om gestreepte snoepjes te maken. Probeer daarna om de gestreepte snoepjes te combineren met andere gestreepte of ingepakte snoepjes, of nog beter een kleurenbom. Hierdoor speel je het gelei en de chocolade weg aan de rechterzijde zonder dat je deze kant ooit hoeft te gebruiken.

In Candy Crush Saga level 70 is het belangrijk om de chocolade onder controle te houden. De chocolade verdubbelt zich alleen wanneer je in een beurt geen stukje wegspeelt, zorg er dus voor dat je dit blijft doen.

Blijf je beurten vooruit plannen, vooral wanneer de chocolade nog aanwezig is op het speelbord. Je kan een groot deel al snel weg spelen door een aantal juiste keuzes en combinaties te maken. Maar blijf aan de linkerkant spelen en zoek zoals altijd naar verticale combinaties.

Vast in Candy Crush level 70? Op zoek naar onbeperkte levens, spreuken & boosters! Nu slechts eenmalig: €3,99

Laat een reactie achter?