Candy Crush Saga: Tips (Deel 2)

Op deze pagina zal je de ultieme handleiding vinden voor Candy Crush Saga. In het onderstaande artikel leggen we je uit hoe je oneindig kan blijven spelen, hoe je bord opnieuw kan laten indelen bij de start, en hoe je alle snoepjes kan doen laten verdwijnen. Mocht onze eerste top 10 tips al hebben gelezen voor Candy Crush Saga, dan zal je ook nog een hoop hebben aan deze extra tips. Succes!

Candy Crush Saga Tips (Deel 2)

  • Herschikken van het snoep zonder een leven te verliezen. Bij de start van een level in Candy Crush Saga weet je vaak al of het makkelijk of moeilijk gaat worden. Gelukkig is er een mogelijkheid om de indeling te herschikken, zonder een leven te gebruiken. Op een mobiel apparaat open je het level en druk je op de exit knop, voordat je een combinatie maakt. Eenmaal terug in het level zal je er achter komen dat het snoep op andere plekken in geplaatst, soms in moeilijkere en soms in makkelijkere posities. Deze trick is zo vaak mogelijk uit te voeren en zal geen gebruik maken van de aanwezige levens. Helaas werkt het herschikken niet in een level met een tijdslimiet.
  • Oneindig aantal levels in Candy Crush Saga. Zoals we eerder al zeiden hebben wij door middel van een applicatie een cheat/hack ontwikkeld voor Candy Crush Saga, waarmee het mogelijk wordt om een oneindig aantal levels, spreuken en boosters te genereren. Hierdoor kun je de moeilijkste levels zo vaak mogelijk spelen, zonder dat je geld voor hoeft te betalen. Meer informatie over de cheat/hack voor Candy Crush Saga kan hier worden gevonden.
  • Extra tijd. Om levels met een tijdlimiet te voltooien is het belangrijk om zoveel mogelijk +5 snoepjes te verzamelen om meer tijd aan de klok toe te voegen. Deze snoepjes komen echter niet zomaar uit de lucht vallen, maar alleen wanneer je een rij van vier of meer maakt. Daarna is het belangrijk om het +5 snoepje weg te spelen. Je kan je kansen verhogen door onderaan het bord te beginnen, hoe meer snoepjes boven de combinaties, des te meer kans dat er nog een tweede, derde of zelfs vierde rij bij kan komen. Deze tactiek werkt daarnaast ook nog eens erg goed in de latere levels.
  • Strategisch gebruik van gestreepte snoepjes. Speel de gestreepte snoepjes in Candy Crush Saga niet direct vrij op het moment dat ze op het bord verschijnen. Probeer te plannen waar ze de meeste punten voor je kunnen opleveren en gebruik ze om lastig te verkrijgen snoepjes te bereiken. In Candy Crush Saga zijn er een aantal levels waarbij deze tactiek benodigd is voor het voltooien van het level.
  • De vissnoepjes. Deze vrolijk uitziende vissnoepjes kunnen elke combinatie voltooien. Bespaar ze daarom totdat je bent aangekomen bij de snoepjes die lastig zijn te bereiken. Verder zijn ze in Candy Crush Saga ook in staat om de bevroren blokjes te laten verdwijnen, zodat je sneller door het level heen kan spelen.
  • Voltooi het level met overgebleven beurten. Na het voltooien van een level met nog beurten over zal je uitvinden dat je meer punten krijgt, omdat de vissnoepjes en gestreepte snoepjes meerdere delen van het bord uitvegen. Dit betekent niet automatisch dat je meer punten krijgt, maar vaak is dit wel benodigd voor het bereiken van een nieuwe highscore.
  • Roze stropdas. Mocht je in Candy Crush Saga een level met een rose hartje zien verschijnen, dan betekent dit dat een vriend je op Facebook 3 extra beurten heeft gegeven. Deze drie extra beurten krijg je op je smartphone of tablet automatisch, en op het web zal je op het +3 icoon moeten klikken om ze te activeren.
  • Cadeaus van vrienden. Normaal gesproken heb je slechts een maximum van 5 of soms 6 levels in Candy Crush Saga, waardoor je extra levens van vrienden niet kan accepteren op het moment dat je alle levens nog over hebt.
  • Plan. Het beste idee is om de meest gevaarlijke snoepjes direct uit te schakelen. In de meeste gevallen gaat het eerst om de bom, gevolgd door chocolade en opgesloten snoepjes.
  • Ingrediënten. In Candy Crush Saga wil je nooit een level met ingrediënten starten aan de verre rechter -of linkerkant van het bord. Je hebt hierdoor namelijk een stuk minder opties om combinaties van drie of meer te maken. Het is daarom belangrijk om het bord te herschikken met de eerste tip. Je kan echter ook proberen om de ingrediënten meer naar het midden te verplaatsen om de snoepjes te laten verdwijnen. Verplaats nooit een ingredient naar een rechthoek zonder een uitgang eronder of aan de zijkant van het scherm. Een uitgang ziet eruit als een smalle groene cirkel met een witte pijl erin.

Dit waren de nieuwe tips, bekijk hier de oude ook nog eens door. Ben je overigens op zoek naar een oneindig aantal levens voor Candy Crush Saga? Kijk hier dan voor informatie voor de beste cheats/hacks van Candy Crush Saga.

Koop de Candy Crush Saga Hack nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99

Laat een reactie achter?