Candy Crush Saga: Veelgestelde Vragen

Hoeveel levels zijn er in totaal?
Momenteel zijn er maar liefst 385 levels in Candy Crush Saga, maar in de toekomst zullen er ongetwijfeld nog meer worden toegevoegd.

Werkt de hack ook op de smartphone of tablet?
Nee, alleen op de PC (Windows), Mac of Linux computer.

Wat moet ik doen om een level te voltooien?
Om een level te voltooien heb je twee doelen:

 • Behaal een score goed voor meer dan 1 ster
 • Voltooi de uitdaging die wordt uitgelegd aan het begin van een level

Hoe scoor ik punten?
Wanneer er drie snoepjes naast elkaar zijn gedraaid met dezelfde kleuren, dan zullen zij van het spelbord verdwijnen en win jij punten. Het behaalde aantal punten zorgt voor 1, 2 of 3 sterren.

Welke verschillende games zijn er in Candy Crush?

 • Verplaats & Score: In deze modus is het de bedoeling om op zijn minst een score te behalen die hoog genoeg is voor 1 ster, anders zal het je een leven kosten.
 • Gelei: In deze modus is het snoep geplaatst achter gelei. Het gelei is te verwijderen door snoep aan de bovenkant met elkaar te combineren. Als je niet alles wegspeelt zal je het level niet voltooien.
 • Ingrediënten: In deze modus zullen er ingrediënten verschijnen op het speelbord. Verzamel deze ingrediënten door ze naar de onderkant van het bord te spelen. Aan de zijkant zie je hoeveel ingrediënten je moet verzamelen. Als je niet aan de opdracht voldoet, zal het level opnieuw moeten worden gespeeld.
 • Tijdslimiet: In deze modus speel je tegen tijd. Je moet daarom zo snel mogelijk een score behalen die goed genoeg is voor 1 ster, anders haal je het level niet.
 • Snoep in volgorde: In deze modus moet je een bepaald aantal snoepjes verzamelen. Dit doe je door de aangegeven snoepjes te verwijderen. Op het moment dat je niet alles snoepjes hebt verzameld voor het einde van de beur, dan zal je het level niet halen.

Wat is speciaal snoep?
Het combineren van drie dezelfde snoepjes met elkaar is slechts één van de vele combinaties. Maar er zijn daarnaast ook nog eens een groot aantal speciale snoepjes die verschijnen wanneer je complexere combinaties maakt. Je kan deze speciale snoepjes combineren om nog verrassendere effecten te creëren. Sommige van de complexere snoepjes zijn:

 • Door vier snoepjes met elkaar te combineren ontstaat er een gestreept snoepje
 • Een gestreept snoepje verwijdert een gehele rij of kolom.
 • Door vijf snoepjes met elkaar te combineren in een T of L vorm ontstaat er een verpakt snoepje
 • Een verpakt snoepje verwijdert een ruimte van 3 x 3 op het bord
 • Door vijf snoepjes met elkaar te combineren in een rij ontstaat er een kleurenbom
 • Deze kleurenbom kan worden gecombineerd met alle kleuren en zal daarna de gebruikte kleur wegspelen op het bord
 • Op het moment dat je een gestreept of verpakt snoepje combineert met een kleurenbom ontstaat er een nog groter effect die meerdere rijden van het bord volledig zal doen laten verdwijnen

Wat is Sugar Crush?
Als je op het eind van een level nog steeds beurten over hebt of speciale snoepjes dan zal je bonuspunten (Sugar Crush) ontvangen, omdat je het zo goed hebt gedaan.

Levens in Candy Crush?
In Candy Crush Saga ontvang je aan het begin 5 levens. Na het niet behalen van een level verlies je een leven, maar deze krijg je er weer bij na 30 minuten. Mocht je hier niet op willen wachten dan zorgt onze Candy Crush Saga Hack ervoor dat je een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters kan gebruiken.

Is het mogelijk om de game uit te spelen zonder een hack of aankopen?
Volgens de ontwikkelaars wel, maar waarschijnlijk ben je dan in 2020 nog bezig met spelen. De levels lijken in het begin nog makkelijk te doen, maar de moeilijkheidsgraad wordt daarna al snel naar een stuk hoger niveau opgeschroefd, waarbij het een stuk langer duurt om een level te voltooien.

Wanneer komen er nieuw Candy Crush Saga levels?
De makers proberen iedere drie weken een update uit te brengen. Deze update bestaat meestal uit een aantal nieuwe levels en andere verbeteringen & toevoegingen.

Help mijn Facebook sessie is verlopen op de iPhone/iPod/iPad voor Candy Crush? Wat nu?
Open het instellingen menu, ga naar beneden op zoek naar “Facebook” klik erop en log opnieuw in. Dit zou het probleem moeten verhelpen. Mocht dit niet helpen dan zou je ook kunnen proberen om de Facebook app te updaten, Candy Crush Saga af te sluiten, en Candy Crush opnieuw starten en verbinding leggen met Facebook. Als er geen update is raden we je aan om Facebook een keer te verwijderen en weer opnieuw te installeren.

Hoe gebruik ik boosters?
Het merendeel van de boosters moeten worden geactiveerd voordat je een level start. De kleurenbom laat je een level starten met een kleurenbom op het bord, of de Gelei Vissen-booster, die de vissen op een willekeurig moment laat verschijnen tijdens het spelen van de gelei game modus. Andere boosters kunnen door de speler tijdens het spelen worden gebruikt. De lollyhamer laat je bijvoorbeeld een snoepje wegspelen op het bord zonder een beurt te gebruiken, of de +5 booster die je 5 extra beurten geeft in een game.

Koop de Candy Crush Saga Hack nu tijdelijk voor slechts €6,99 €3,99

Reacties

 1. Sandra

  Hallo,

  Heb sinds vandaag ineens dat ik niet meer kan verbinden met facebook bij candy crush… Hij zegt dat mijn facebook-sessie is verlopen??? Heb alles opnieuw geinstalleerd, maar zonder effect…
  Nog opties?

  MVG Sandra

   1. Cheyenne

    Beste Niels,
    Ik heb bijna hetzelfde probleem als Sandra.
    Ik heb mijn facebook wachtwoord opnieuw ingesteld. Op de computer kan ik gewoon nog candycrushen. Maar op mijn iphone kan er geen verbinding meer gemaakt worden met facebook. Bij het verbinden blijft er staan : “je facebooksessie is verlopen, log opnieuw in”. Ik heb beide apps al verwijderd en opnieuw gedownload maar zonder enig resultaat. Wat kan ik nog meer proberen?

 2. Elles

  Hallo,
  Ik heb dat ook gehad omdat ik mijn wacht woord veranderd had,

  Ga naar instellingen op je iPhone en dan naar de app Facebook, daar moet je je wachtwoord opnieuw invoeren. Dan doettie het weer! Wel eerst Candy crush helemaal afsluiten.

  1. Niels Zomer

   Beste Pieta,

   Dat durf ik niet te zeggen, daarvoor zal je bij de makers van het spel moeten zijn, dit is een site voor fans.

 3. Nienke

  Op mijn iPhone heb ik level 380 al gehaald, alleen werkt hij dat op mijn laptop niet bij (daar ben ik nog steeds in 375). Ik heb al een andere browser geprobeerd maar dat helpt niet.
  Bovendien heb ik nu op mijn iPhone de episode voltooid, maar kan ik geen vrienden vragen om naar de nieuwe episode te gaan. Als ik op ‘vrienden vragen’ klik, wordt het schermpje wel geopend, maar verder gebeurt er niets. Ik kan bijvoorbeeld niet op het tekstje ‘vrienden vragen’ klikken… Help!

Laat een reactie achter?