Update brengt aantal levels in Candy Crush naar 425 levels

Ik wil het eigenlijk niet toegeven, maar ik kan bijna niet stoppen met het spelen van Candy Crush Saga. In combinatie met mijn eigen Candy Crush Hack kan ik uren door blijven spelen voordat ik ga slapen. Afgelopen nacht heb ik bijna mijn gehele vriendenlijst uitgenodigd om mij een ticket te geven voor de volgende wereld.

Mocht je echter al een stuk verder zijn dan is er goed nieuws, want de makers van Candy Crush hebben zojuist extra levels aan het spel toegevoegd. Volgens ontwikkelaar King zijn er in de mobiele versie van Candy Crush Hack nu in totaal 425 levels te vinden en is er ook een nieuw item bijgekomen, de Toffee Tornado die over het bord beweegt en één blokje per beurt blokkeert. Voor mij duurt het nog wel even voordat ik daar ben aangekomen, maar ik verwacht dat de tornado’s mij hetzelfde gevoel gaan geven als de chocolade die elke beurt een deel van het speelbord laat verdwijnen.

candycrush1

Gelukkig is onze Candy Crush Saga Hack de ideale oplossing voor deze problemen. Na de installatie van de Candy Crush Cheat krijg je namelijk een onbeperkt aantal levens, spreuken en boosters voor slechts een klein & eenmalig bedrag. Wil je geen geld uitgeven dan nodig ik je natuurlijk met alle plezier uit om de rest van de website te bekijken met een hoop tips om bepaalde levels te voltooien.

Download de app voor iOS, wanneer Android de update zal ontvangen is nog niet duidelijk.

Laat een reactie achter?